Skip to content

Actie kunstkaarten

In deze corona-tijden lopen de dingen op schildergebied ook anders, zoals iedereen iets heeft wat anders loopt. Gelukkig heb ik veel tijd en kan ik dus veel schilderen. Verder ben ik gelukkig nog gezond en de familie om mij heen ook. Dat is natuurlijk wel de belangrijkste voorwaarde om te kunnen blijven schilderen.

Momenteel worden er veel kaarten verstuurd naar elkaar, een leuke manier om te laten weten dat je aan iemand denkt. Van bijna al mijn schilderijen heb ik kunstkaarten gemaakt. Ik maak foto’s van de schilderijen die ik op een dubbele blanco crème kaart plak, daarbij een bijpassende crème envelop.

Ik heb een grote hoeveelheid kaarten maar niet van alle schilderijen kaarten op voorraad. Je kunt kaarten bij mij bestellen: specifiek of niet-specifiek. Wil je specifieke kaarten van bepaalde schilderijen dan kosten ze  3 stuks voor € 5. Ik moet dan waarschijnlijk nieuwe bestellen.  Als het je echter niet uitmaakt welke kaarten je wilt en ik de keuze kan maken, ik doe er geen portretten bij,  dan kosten ze 5 stuks voor € 5, € 1 per stuk dus. Voor mij is dit een mooie manier om mijn voorraad wat te verminderen en deze scherpe prijs is daarom slechts tijdelijk. De verzendkosten zijn € 2,50 per zending. Je kunt de kaarten bij mij bestellen via de mail, app of even bellen, mobiel 06 24340429.
Deze actie loopt tot 1 juni 2020.

Scroll To Top