Reproducties / Verjaardagskalender

Reproducties

Van bijna alle schilderijen zijn reproducties op canvas te bestellen. De afbeelding van het schilderij wordt op hoge kwaliteit canvas gedrukt en op een houten frame gespannen. De afbeelding loopt aan de zijkanten door waardoor een lijst niet nodig is. Reproducties kunnen op bijna alle maten worden besteld. Wel is het raadzaam rekening te houden met de verhoudingen van het originele schilderij, anders valt er een deel weg. Wil je een reproductie bestellen van een van mijn schilderijen? Stuur een berichtje via het contactformulier en binnen een week hangt je reproductie aan de muur. Enkele prijzen van reproducties zijn:

FORMAAT            PRIJS
50 x 50 cm          € 60
60 x 60 cm          € 75
50 x 70 cm          € 75
60 x 80 cm          € 95
70 x 70 cm          € 95
80 x 80 cm          € 125
80 x 120 cm        € 150
90 x 90 cm          € 150
100 x 100 cm       € 175

Afwijkende maten zijn ook mogelijk.

Kunstkaarten

Van alle schilderijen zijn ook kunstkaarten te bestellen. Dit zijn foto-afbeeldingen van de schilderijen op creme dubbele kaarten zonder tekst met envelop. De prijs van de kaarten per set van 10 is € 17,50. Verzendkosten zijn gratis. Bestellen kan door de titels van de gewenste schilderijen door te geven via het contactformulier. U betaalt achteraf middels een bijgevoegde factuur.

Verjaardagskalenders

Van bloemenschilderijen die ik kortere of langere tijd geleden heb geschilderd, is nu een verjaardagskalender verkrijgbaar. Ik heb geprobeerd de kleuren van het schilderij overeen te laten komen met de periode waarin de maand valt. Zo heb je het hele jaar rond een passende afbeelding van een van mijn bloemenschilderijen in het zicht. Deze verjaardagskalender gaat vele jaren mee en is ook een origineel en persoonlijk cadeau voor een verjaardag, jubileum, relatiegeschenk of gewoon om iemand blij mee te maken.

De prijs van de kalender is € 13,50 per stuk. De verzendkosten zijn gratis. Vier kalenders voor € 50.

Heb je belangstelling, reageer dan via het contactformulier of stuur een e-mail naar mij op janine@bloemenschilderijen.nl, met de vermelding van het aantal kalenders en het adres.

Hieronder een paar voorbeelden van de kalender: